pre-weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

tak kena ok! hoho.
pre-wed pics dah siap! 
im so happyyyyyyyyy!
nanti i reveal siapa photog i tu eh?
setelah apa yang berlaku,
semua ada hikmahnya :)
*siapa yang tahu,diam!*

suka-suka-suka!
tapi kannnnnnn, kami tak pernah ada pic se-romantik pre-wed tu.
dlm cd photog i bagi, yang mula-mula semua kaku.
hehe. lepas tu ok lah.hoho.
 
fakta: pakchop takuttt ibu i marah tgk pic tu tapi i tunjuk je :P
for me, kalau nak buat jahat pong, just btau your mom.
at least mak ayah tahu jahat kita tang mana.
janganlah dpn mak pijat semut tak mati,
belakang *mls mahu ckp kat sini* kann?
pfftttt!

2 comments:

  1. i think i remember, mmg mak wa sporting! hihi..

    ReplyDelete
  2. anez ingat lagi?
    omg so sweet hehehe

    ReplyDelete