FOR SALE: RANGKA PELAMIN

hye! 
berita baik pada siapa yang ada bisnes pelamin mahupun bride to be yang sukakan diy :)
rangka pelamin kini dibuka untuk dijual!

Rangka pelamin diperbuat drp papan kayu.
Papan kayu yang digunakan masih baru dibina iaitu pada oktober 2011.
anda boleh hias pelamin dgn kreativiti anda masing-masing.

rangka pelamin yang digunakan ialah rangka yang digunakan utk pelamin saya sebelum ini.


Pelamin saya.

size sebenar rangka pelamin.
setiap box boleh dileraikan dan mudah disimpan :)

 zoom out (abaikan abang i cuci bongkah kaca tu) :D


Sesiapa yang berminat, boleh 
email to : bouquetive@gmail.com or sms/call 0146609197 (wawa)
Transportation juga disediakan.kalau di kuala terengganu, akan dpt diskaun!
heeeeeeee.


thank u :)

9 comments:

  1. huaaa i berkenan..hurm tp xtau nk beli buat ape as of now..takde space nk simpan..but later..i may want to rent/beli your bngkah2 kace tu..haha boleh? :)

    ReplyDelete
  2. wawa!! selamat kaweng! chantek sgt wawa punya majlis. lame nye xdgr khabar. entah ingt org lagi ke x..^_^

    -burd-

    ReplyDelete
  3. burd....
    ingat ok!!!!!!!!!!!!

    omg.. u dah ada baby :)

    sy ada ym awak utk invite aritu. sobs

    ReplyDelete
  4. ah. dekat terengganu ke? jauh nye nak import dtg ke sini~ kalau beli, tak payah susah kan parent buatkan rangka pelamin untuk saya nanti~ errrr

    ReplyDelete
  5. cantiknya. napa lambat tau :(

    ReplyDelete
  6. berapa rm? saya minat nk guna untuk tunang.. n leh gak simpan for kawhin.. kalo betul boleh simpan la.. tp leh pm me the price? n dimana tinggal? fshith@yahoo.com TQ!

    ReplyDelete
  7. sy berminat..leh dop pm sy...sy di ganu

    ReplyDelete
  8. leh dop pm syer....sy di trg,,,kasdina_pai@y.c

    ReplyDelete