before & after bouquetive

Hye, salam semua :)
nak update skit pic pelamin sebelum dan selepas di touch up dgn items from bouquetive.
i tak dpt banyak pon pic from customer yang sewa barang sebelum ni 
but its ok :)
 
I suggest kepada bride-to-be yang ada masa hiaslah mini pelamin sendiri.
sebab i rasa mcm membazir sgt u bayar about rm500-rm1000 dan akhirnya hasil hanya so-so dan tak puas hati.

I rasa lebih baik u all cari barang or sewa, lebih jimat :)



 Sebelum touch up. yang bongkah belakang tu ialah bongkah kayu putih yang dah sgt buruk serta kotor. (tak nampak jelas di gambar sbb ada spotlite)




 bila toucp up dengan bongkah kaca. simple tetapi ekslusif


Buatlah keputusan yang bijak ok! :)
untuk sewa bongkah kaca boleh email di bouquetive@gmail.com.
cepat, sbb banyak date sudah tak available.



1 comment:

  1. Appreciate it from Newcastle ;)

    Review my blog: printing online

    ReplyDelete